Taimsete rasvainetega on toitu parem valmistada
Taimsed rasvained on toidu valmistamisel asendamatuks abiliseks. Need toovad esile toidu maitse ja suurendavad roogade toiteväärtust. Praadimise käigus kannavad need kuumust edasi ja aitavad seeläbi ära hoida toidu panni külge kõrbemist. Praadimiseks saab üldjuhul kasutada vaid tooteid, mille rasvasisaldus on kõrgem kui 40%. Lisa Voimix pannile – kui see kergelt pruuniks tõmbub, võid praadima hakata. Anna kõigile oma roogadele kvaliteetsete Voimixi toodete abil hea maitse ja kaunis värv!
Valmista isuäratavaid küpsetisi!
Taimsete rasvainete abil saad valmistada kohevaid ja maitsvaid küpsetisi. Taimsed rasvained tagavad taina õige konsistentsi ja mahu, mis teeb küpsetiste valmistamise ja vormimise lihtsamaks. Rasvad ei lase küpsetistel kuivada ja pikendavad nende säilivusaega, rääkimata paremast maitsest!
Hoiustamistingimused
Kõiki Voimixi tooteid tuleks hoida eraldi suletud nõus või tihedalt kilesse pakituna jahedas valgustamata kohas. Kuumus, valgus ja õhk kahjustavad toodete kvaliteeti, seega ei maksa neid lauale jätta. Rasvained võivad kergesti omastada sibula, heeringa, suitsutatud toiduainete, tsitrusviljade, õunade ja maasikate lõhnad. Seega hoidke rasvaineid nimetatud toodetest eraldi!