Resepti
KOOSTISOSAD |
|
125 g |
lasanjeplaate
|
3 sl |
Voimixi
|
1 |
suur sibul
|
4 |
küüslauguküünt
|
150 g |
värskeid šampinjone
|
1 |
oranž paprika
|
1 purk |
tuunikala vees (130 g)
|
1 purk |
purustatud tomateid (400 g)
|
10 |
poolitatud oliivi
|
1 tl |
mett
|
1/2 tl |
soola
|
näpuotsatäis purustatud musta pipart
|
|
1/2 sl |
sidrunimahla
|
1 sl |
tükeldatud värsket basiilikut
|
1 dl |
riivitud mozzarella juustu
|
Valmistamine
Tükelda sibul ja küüslauk, prae Voimixi kasutades pannil klaasjaks. Nõruta tuunikala, lisa kastmesse koos purustatud tomatitega. Haki paprika ja šampinjonid ning sega hulka. Maitsesta kaste ning maitse seda. Määri piklik küpsetusvorm (leiva- või koogivorm) seestpoolt Voimixiga üle. Pane vormi vaheldumisi kastet ja lasanjeplaate, alusta ja lõpeta kastmega. Peale puista riivjuustu. Küpseta ahju alumisel siinil 200 kraadi juures 50 minutit. Kaunista basiilikulehtedega.